Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Slijterij Gérard
Koningin Julianaweg 29 a
5684 VA BEST

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.30 - 18.00 uur
Zo:

Slijterij Gérard úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bernard Massard Demi-Sec

(0,0 / 5)
Bernard Massard Demi-Sec
De Caves Bernard-Massard werden ingericht in 1921. Jean-Bernard-Massard, een jonge oenoloog die zijn CARRIÈRE begon als kelder meester in de Champagne, trok naar de oevers van Moesel en startte een bedrijf met Bernard Clasen en verschillende bevriende wijnliefhebbers.
Hoofdactiviteit van het bedrijf was, en is nog steeds, de productie van mooie mousserende wijnen, geproduceerd via de methode traditionelle.

Vandaag de dag zijn de oevers van de Luxemburgse Moesel, blootgesteld aan het zonnige zuiden en beschut tegen de wind, geheel bedekt met wijnstokken. Door de eeuwen heen is men in staat geweest een balans te creëren tussen de bodem, het klimaat en de eigen kennis omtrent wijngaarden. Op deze manier wordt de volle rijkdom van het land optimaal benut. Een grondige selectie van druivensoorten, strikte controle van de afkomst van de wijn, optimale opslagmogelijkheden en rijping in een stabiele temperatuur zijn slechts een aantal van de factoren die de hoge kwaliteit die wordt nagestreefd bij Bernard-Massard mogelijk maakt.
Een mooie, fruitige “Cuvée” met zachte bubbels. Uitgebalanceerd, vol en fris in de mond. Deze klassieke Cuvée wordt volgens de in de Champagne gebruikte “Méthode Traditionelle” geproduceerd en is de perfecte elegante begeleider voor alle aangename momenten in het leven.

Gemaakt van Chardonnay, Pinot Blanc, Chenin en Riesling druiven.
€ 11,98
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Luxemburg
Druivensoort
Chardonnay, Pinot Blanc, Chenin en Riesling.
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
12% vol
Soort wijn
Mousserend
Smaaktype Wijn
Licht & Zoet
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review