Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Slijterij Gérard
Koningin Julianaweg 29 a
5684 VA BEST

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.30 - 18.00 uur
Zo:

Slijterij Gérard úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bacardi Anejo Cuatro

(0,0 / 5)
Bacardi Anejo Cuatro
Bacardi Anejo Cuatro heeft 4 jaar lang ongestoord mogen rijpen in een vat in het tropische klimaat van Puerto Rico en bevat smaken van vanille, geroosterde eik, kruidnagel en honing. Rijpen gaat sneller in warme regio’s, wat betekent dat de rum van Bacardi sneller rijpt dan de meeste whisky’s, die meestal worden gerijpt in koudere klimaten. De Añejo Cuatro bevat vaak hetzelfde niveau van diepte en karakter als een whisky die twee of drie keer zo lang gerijpt heeft.

Bacardi Cuatro is ontwikkeld in samenwerking met Bacardi rums zeer kennisrijke master blenders, ook wel Maestros de Ron, genoemd. Zij maken en bewerken alle producten in het Bacardi portfolio. De master blenders van het merk worden zorgvuldig gekozen en getraind onder de begeleiding van zeven ervaren generaties van rum-makers. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze veelbelovende rum kunnen drinken.
€ 19,41
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Cuba
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort rum
Bruin
Kleur
gouden abrikoostint
Geur
gebrand eiken met honing
Smaak
milde vanille, gebrand eiken, anjer en honing
Serveren
Waar je normaal gewend bent om ‘gewoon’ een baco te mixen, gaan we met de Anejo Cuatro nog een stap verder. Wij helpen je een handje met de beste cocktails voor deze rum:

Two is a company, three is a crowd, 4 is a party
Voor deze cocktail heb je 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml ginger ale en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met ginger ale. Stir and enjoy!

I’ve got a thing 4 you
Voor deze cocktail heb je wederom 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml Ting Grapefruit soda en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met de soda.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review