Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Slijterij Gérard
Koningin Julianaweg 29 a
5684 VA BEST

Openingstijden

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.30 - 18.00 uur
Wo: 09.30 - 18.00 uur
Do: 09.30 - 18.00 uur
Vr: 09.30 - 20.00 uur
Za: 09.30 - 18.00 uur
Zo:

Slijterij Gérard úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Patron Tequila Reposado

(0,0 / 5)
Patron Tequila Reposado
Tequila is een Mexicaanse alcoholische drank die gemaakt wordt van de Agave tequilana, een bepaalde Mexicaanse agavesoort.
De naam tequila is een beschermd handelsmerk en mag alleen gedragen worden door mescals uit de streek rond Santiago de Tequila en dragen de titel Hecho en México ('made in Mexico').
Tequila moet voor minstens 51% uit agavesap bestaan. De rest is meestal suikerriet. Deze tequila's worden ook mixto genoemd.
Patron Reposado is de tequila voor wie een zachtere en meer complexe smaak wil dan de standaard Silver. De Reposado heeft meer dan twee maanden gerijpt in eikenvaten en combineert de frisse, zuivere smaak van Patrón Zilver met de oaky smaak van Patrón Anejo. De verse agave, het eikenhout en de subtiele fruit, citrus en honing noten maakt deze tequila geliefd om puur te drinken of als basis voor een premium cocktail. Net als de overige Patron tequila's is elke fles uniek, gemaakt van gerecycled glas en met de hand genummerd.
€ 47,93
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Mexico
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Kleur
Helder
Geur
Notities van fruit, citrus en honing.
Afdronk
Patrón Reposado is een tequila voor de wat meer ervaren drinker, een persoon die meer complexiteit en zachtheid zoekt in zijn tequila
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review